Battlefield
EA starter betatestingen av mobilversjonen av Battlefield til høsten.

Annonse


“Battlefield Mobile” beta til Android-enheter i høst

Siden april har det vært kjent til at EA jobber med en selvstendig mobilversjon av sine populære Battlefield-spill som de planlegger å gi ut en gang i 2022. Denne uken delte utgiveren nye detaljer om den kommende tittelen.

Begrenset testing på Filippinene og i Indonesia

EA planlegger å begynne med betatesting av Battlefield Mobile i høst med “en serie mindre spilltester” som involverer spillere i Indonesia og Filippinene med Android-enheter. “Når vi fortsetter testingen vil vi utvide størrelsen på disse testene og legge til nye regioner,” skriver selskapet på sitt community-nettsted.

Free-to-play-titel 

Den første betatesten vil bare inneholde et enkelt kart kalt Grand Bazaar og franchisens signatur Conquest-spillmodus. EA lovet å dele flere detaljer om andre kart og moduser når vi kommer tettere på utgivelsesdatoen for Battlefield Mobile i 2022. I mellomtiden har selskapet bekreftet at spillet ville være en free-to-play-titel som “bare” vil inneholde kosmetiske gjenstander. Du vil tjene noen av dem gjennom valgfrie sesongmessige Battle Passes. Battlefield Mobile støtter ikke krysspill mellom noen konsoll- eller PC-versjoner av Battlefield-franchisen, siden den “blir bygget spesielt for mobil.”

Forhåndsregistrering på Google Play

Hvis du bor i Indonesia eller på Filippinene kan du forhåndsregistrere deg på Google Play Store for å få mer informasjon om de kommende betatestene.

Annonse