Fitbit Charge 5
Antatt offisielle bilder av den kommende aktivitetsmåleren Charge 5 fra Fitbit.

Annonse


Respektert tekklekker: Fitbit Charge 5 får farveskjerm

Bilder som menes å være offisielle ble twitret lørdag av tekklekkeren Evan Blass. De viser Fitbit i tre forskjellige farver og han hevder at dette er den kommende Fitbit Charge 5.

Designinspirasjon fra Fitbit Luxe

Charge er Fitbits serie av dyrere, mer avanserte aktivitetsmålere. Hvis bildene er korrekt vil neste generasjon i Charge-serien være utstyrt med farveskjerm. Charge 4 har så vel som forgjengerne, sort-hvitt-skjerm.

Fitbit Charge 5 har klar designinspirasjon fra Fitbit Luxe, inkludert farvedisplayet. Det er ingen nyhet for Fitbit, men for Charge-serien er det det. Urskiven viser tid, dato og nåværende puls med en måler på siden som antagelig reagerer på puls eller skritt.

Lanseringsdato 23. oktober?

Fitbit har hverken kommentert lekkasjen eller sagt noe om når en ny Charge-modell vil være i butikken, men det spekuleres i at datoen på skjermen ikke er tilfeldig og at den avslører planlagt lanseringsdato: 23. oktober – men i pandemiske tider er det som en gang var “ubekreftet”, redusert til reneste lotto.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse