Annonse


Dette er Samsungs nye produkter, dette koster de og dette er lanseringsdagene

Samsung har endelig avduket en rekke nye produkter, og det er få overraskelser.

Dette er Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3

Dette fordi det en video med hands-on på nye Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3.

“Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 lanseres den 27. august men vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 12. august. Ved forhåndskjøp av Galaxy Z Fold3 eller Galaxy Z Flip3 medfølger ett års abonnement på Samsung Care+.”

Om de to:

“Galaxy Z Fold3 er en kraftfull enhet for den som vil kombinere produktivitet og underholdning. Med høy ytelse og en 7,6 tommer Infinity Flex-skjerm blir det enkelt å multitaske. Dessuten er Galaxy Z Fold3 den første telefonen med brettbar skjerm som har støtte for S Pen.”

Annonse
Galaxy Z Flip3 kombinerer stil og funksjon med et elegant design. Den kompakte enheten passer enkelt i lommen og har kamerafunksjoner som er forbedret. En større skjerm på framsiden gjør det enkelt å benytte telefonen på farten.”

Veiledende priser:

  • Galaxy Z Fold3: fra 19 490 kroner
  • Galaxy Z Flip3: fra 11 490 kroner

Samsung Galaxy Buds 2 

Disse lanseres også 27. august og prisen er 1590 kroner.

Om Buds 2:

“Buds2 er designet med en behagelig passform og god lydkvalitet, slik at du skal kunne bruke øreproppene hele dagen. Støyreduksjonsfunksjonen reduserer bakgrunnsstøy med opp til 98 prosent12 og i samtale blir brukerens stemme klarere, takket være et nytt system som filtrerer ut distraherende lyder i bakgrunnen.

Galaxy Buds2 er Samsungs minste og letteste ørepropper og med en buet form er de designet for å optimalisere lydkvaliteten. Galaxy Buds2 kommer i fargene Graphite, White, Olive og Lavender.”

Samsung Galaxy Watch 4

“Galaxy Watch4 er utstyrt med Samsungs banebrytende BioActive Sensor, og har et mindre og mer kompakt design uten at det går på bekostning av målenøyaktigheten. Den nye 3-i-1-sensoren bruker kun én chip for å drifte tre kraftfulle helsesensorer som innebærer pulsmåling, EKG (Elektrokardiografi) og for første gangen noensinne i en klokke; måling av sammensetning kroppens gjennom Bioelektrisk Impedansanalyse. Brukerne kan dermed måle blodtrykk, hjerterytme (EKG), oksygenmetning i blodet (Saturation) og beregne sin kroppssammensetning.”

“Samsungs helt nye måleverktøy for kroppens sammensetning gir brukerne bedre forståelse for sin generelle helse og kondisjon gjennom målinger av fett, muskler, skjelett og BMI. Nå kan du enkelt kontrollere din kroppssammensetning fra håndleddet med bare to fingre – hvor som helst. Etter ca. 15 sekunder fanger klokken opp hele 2.400 datapunkter.””

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic lanseres 27. august, og her er prisene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse