Samsung Exynos W920
“Exynos W920 tilbyr høy ytelse, effektivitet og LTE-tilkobling pakket i bransjens minste formfaktor.”

Annonse


Samsung med “den minste prosessor noensinne”

Idag, dagen før Galaxy Watch4-serien forventes avduket, har Samsung presentert smartklokkeseriens prosessor, Exynos W920. Den nye prosessoren er basert på Samsung Foundrys nyeste 5 nm-prosess, den har to ARM Cortex-A55 CPU-kjerner og ARM Mali-G68 GPU.

Ti ganger raskere grafikk

Ifølge Samsung er den nye prosessoren tyve prosent raskere enn forgjengeren Exynos 9110, i CPU-tester og har hele ti ganger raskere grafikkytelse. GPU’en kan håndtere skjermer med opptil 960×540 piksler (qHD-oppløsning).

Smartklokker er ikke lenger bare en gadget. De er en del av vår livsstil, de er med på å holde oss i form, trygg og årvåken. Med Exynos W920 vil wearables i fremtiden kunne kjøre applikasjoner med visuelt tiltalende brukergrensesnitt og mer responsive brukeropplevelser, samtidig som du holder deg tilkoblet med rask LTE.

Harry Cho, Samsung Electronics

Prosessor-pakken “den minste noensinne”

Hele den nye prosessor-pakken er den minste noensinne i wearable-segmentet, hevder Samsung. “Fan-Out Panel Level Packaging” inkluderer den nye Exynos W920 sammen med en strømstyringschip, LPDDR4 RAM og eMMC-lagring. Alt dette er tett integrert for å utnytte det lille fysiske rommet effektivt og spare plass for batterier.

Støtter Wear OS

For håndtering av alltid på-skjermen har chipsettet en dedikert energieffektiv Cortex-M55-skjermprosessor. Sammen med skjermprosessoren har den også integrert Global Navigation Satellite System som brukes til å spore hastighet, avstand og høyde under utendørsaktiviteter. Andre funksjoner inkluderer 4G LTE-modem, Wi-Fi b/g/n og Bluetooth 5.0. Den nye prosessoren støtter det nye Wear OS som er utviklet av Google og Samsung.

Smartklokke-lansering imorgen

Galaxy Watch4-serien forventes lansert på Galaxy Unpacked-arrangementet imorgen 11. august.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse