Annonse


Spotify med AirPlay 2-helomvending: sier nå det er på vei

Det er tre år siden Apple lanserte AirPlay 2 – fremdeles har ikke Spotify støtte.

Oppdatert, 7. august, 19:52:

Til MacRumors melder Spotify at informasjonen i forumet ikke var komplett, og at de definitivt skal bringe AirPlay 2-funksjonalitet. Når? Det sier de ingenting om.

Spotify sliter med driverne og gir opp inntil videre

Selskapet kjører sin egen Connect-plattform som kan koble til en rekke forskjellige plattformer.

Annonse


Det er mulig Spotify kun ønsker sin egen løsning, men ifølge selskapet på forumet er årsaken problemer med lyd-driverne som ikke er kompatible og at “det ser ut som et større prosjekt som vi ikke vil klare å gjennomføre i overskuelig fremtid”.

Med AirPlay 2 tilbyr Apple støtte for flere rom, Siri stemmekontroll og forbedret mellomlagring. Vi har ikke hørt det er en greie at strømmeteknologien er kronglete å implementere, men det kan jo være utfordrende med både lydformatene Spotify bruker, og driverne, som de nevner. Uansett så er en ting sikkert: ikke forvent støtte i år og trolig heller ikke neste år.