Tesla
En viktig del av eieropplevelsen er programvaren. I en kommende oppdatering av Tesla-appen som nylig er blitt delt på nettet, antydes det fete endringer.

Annonse


Tesla oppgraderer eieropplevelsen

“Det er summen av tiltak som virker,” sies det når myndighetene skal forklare ting folk ikke forstår. Tesla har snudd det til noe positivt og prioriterer ikke bare brukeropplevelsen bilen representerer, også den totale eieropplevelsen. 

Animert app

En viktig del av eieropplevelsen er programvaren. I en kommende oppdatering av Tesla-appen som nylig er blitt delt på nettet, antydes det noen fete endringer. Blant dem nevnes et redesignet brukergrensesnitt, raske animerte overganger og direkte tilgang til Tesla Shop.

… og sober eier

Bilder og klipp fra Teslas redesign ble opprinnelig delt i forumet Tesla Owners Online, men senere havnet de også på Twitter. Særlig interessant er mobilappens redesignede startside med nye animerte sekvenser når du ser på bilens status. Adgang til programvareoppgraderinger så vel som Tesla Shop virker også å være veldig enkelt lagt opp. 

Med den redesignede mobilappen gir Tesla i det vesentlige elbileiere enkel adgang til tilgjengelig program- og maskinvareoppgraderinger. Dette kan vise seg å være strategisk smart ettersom det blir langt mere bekvemt å handle ekstrautstyr. Den nye Tesla-appen fremhever tilbehør til nettopp din bilmodell.

Annonse


Viktig del av eieropplevelsen

Appen er en svært viktig del av eieropplevelsen for den som har skaffet seg en Tesla-bil, og den har generelt mere robuste funksjoner enn appene som følger med sammenlignbare elbiler. Hvis administrerende direktør Elon Musks siste Twitter-kommentarer under fremleggelsen av annen kvartalsrapport 2021, er noen indikasjon, ser det ut til at appen er tiltenkt en enda større rolle i selskapets samlede forretning.

“Alt kan legges inn i Tesla-appen”

Da Musk snakket om hvordan andre enn Tesla-eiere kan gis tilgang til Supercharger-nettverket, sa han at alt vil kunne legges inn i Tesla-appen. Ikke-Tesla-eiere trenger ganske enkelt å kjøre frem til en Supercharger-boks, angi hvilken boks de befinner seg ved, koble til bilen og starte ladesekvensen. Alt gjennom appen (foruten kjøringen, nevner det for å komme de argeste pirkerne i kommentarfeltet i forkjøpet).

Det er veldig enkelt, du laster ned Tesla-appen og kjører til Supercharger. Så angir du bare hvilken bås du befinner deg i og kobler til bilen uavhengig av om det er en Tesla eller ikke. Deretter forteller du for hvor mye du skal lade og skrur på strømmen. Dette bør i prinsippet fungere med stort sett alle produsenters biler. 

Elon Musk

Annonse