iPhone 13
Fysisk lansering av iPhone 13 må sannsynligvis vike for et begeistret videoslipp.

Annonse


Trolig ingen fysisk iPhone-lansering iår heller

I forrige uke ble det kjent at Apple forlenger ordningen med hjemmekontor med minst én måned på grunn av økende antall covid 19-tilfeller. Dette vil høyst sannsynlig få innvirkning på Apples planer for iPhone 13-avdukningen i høst. Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman sier at iPhone 13-arrangementet sannsynligvis blir virtuelt.

Tilbake til normalen i oktober?

Apple hadde opprinnelig pålagt alle ansatte å komme tilbake på kontoret minst tre dager pr. uke fra og med september. I forrige uke utsatte Apple dette med minst en måned.

I siste utgave av nyhetsbrevet sitt skriver Gurman at om Apple hadde klart å holde på september-tidslinjen for tilbake til kontoret, var en fysisk iPhone 13-begivenhet sannsynlig. Med forskyvningen forventes iPhone-begivenheten igjen å bli virtuell.

Nok et begeistret videoslipp

Hvis alle Apple-ansatte var tilbake på kontoret og infeksjonstilfellene var lave, er det mest sannsynlig at Apple ville forberede sitt første fysiske produktarrangement siden 2019. Isteden kan du forvente fokus på online-salg og et nytt begeistret videoslipp.

Mark Gurman

Annen virtuelle lansering på rad

Dette blir i tilfelle andre virtuelle iPhone-begivenhet på rad. Iår antas iPhone 13 å være i rute for kunngjøring i september. Ifjor ble iPhone 12 forsinket til oktober/november på grunn av pandemien og forstyrrelser i forsyningskjeden.

Face ID på alle viktige Apple-enheter

Mark Gurman skriver også at det vil komme Face ID på Mac innen et par år. Han tror implementering av Face ID på alle de viktigste enhetene er selskapets endelige mål, men bærbare Mac’er har for tynne skjermer for den nødvendige dybdesensoren. “Men det vil gå seg til, ikke iår, men i løpet av et par år.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse