iPhone 13
Ifølge Nikkei Asia vil Apple oppgradere alle iPhone-modeller til å støtte 5G og avvikle den dyrere iPhone mini i 2022.

Annonse


iPhone SE får A15-brikke – samtlige får 5G i 2022

Ifølge Nikkei Asia vil Apple oppgradere alle iPhone-modeller til å støtte 5G og avvikle den dyrere iPhone mini i 2022.

Ingen rene 4G-modeller

Det vil snart ikke komme iPhones uten 5G-støtte: I 2022 vil ikke Apple lenger lansere rene LTE/4G-smarttelefonmodeller, skriver Nikkei Asia. Også 2022-versjonen av den populære iPhone SE vil støtte femte generasjons mobilstandard.

SE 3 med 5G

En 5G-kompatibel iPhone SE 3 er planlagt i første halvdel, rundt mars/april 2022, ifølge Nikkei. Som tidligere vil iPhone SE vil være basert på iPhone 8 med en relativt liten 4,7 LC-skjerm. Om Apple vil lansere en større plussversjon av iPhone SE gjenstår å se.

iPhone SE 3 så vel som kommende iPhone 13, vil være oppgradert med Qualcomms X60-modem som skal være mer effektivt enn forgjengeren X55 som sitter i iPhone 12. SE 3 vil ikke bare være oppdatert med 5G-modemet, men også med A15-CPU.

Annonse
Bare 6,1- og 6,7-skjermer

Mens den kompakte og rimelige iPhone SE selger godt, har etterspørselen etter den kompakte, men dyre iPhone 12 mini vært skuffende:

Apple planlegger derfor å fjerne mini fra iPhone-serien i 2022, ifølge avisen. Fra neste år vil flaggskipet iPhone bare være tilgjengelig i to størrelser – 6,1 og 6,7, begge i to versjoner med Pro som den dyreste.

230 millioner iPhones i år

Samlet planlegger Apple å bygge opptil 230 millioner iPhones i inneværende år, en økning på rundt 11 prosent fra ifjor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse