Annonse


Kryssplattform-planene for Battlefield 2042 er avslørt

DICE har avslørt at Battlefield 2042 vil få støtte for kryssplattform-spilling og progresjon.

Mest etterspurt

I et nylig innlegg på selskapets egen blogg så skriver de at kryssplattform var et av de mest etterspurte funksjonene fra brukermassen, der kan man også lese at at de har valgt å utsette spilltester fra tidlig juli til “senere i sommer”.

Testen vil slippe inn “noen tusen” spillere og denne kommer før den planlagte åpne betaen som leder opp til spillets lansering i oktober i år. De som er interessert i å delta i testen blir bedt om å registrere seg hos EA. Verdt å merke seg at dette ikke garanterer at man får blitt med.

Les også: Velger risikable løsninger for å fylle lagene i Battlefield 2042

Annonse


DICE delte også at de planlegger å støtte kryssplattform for PC, Xbox Series X/S og PS5. Konsoll-spillere og PC-spillere kan selv velge om de ønsker å spille mot hverandre eller ei. Det skal også være mulig for Xbox One og PS4 spillere å møtes på slagmarken.

Ranger

Med kunstig intelligens på laget

Innlegget ga også en detaljert titt på spesialist-klassene, kart, kjøretøy, og de nylig bekreftede AI-botene. Studioet har tidligere uttalt at spillet vil fylle 128-spiller-kamper med AI-kontrollerte bots for å holde lagene fulle.

I sin siste oppdatering bekreftet DICE at CO-OP-støtte vil gjøre det mulig for brukere å spille sammen med venner mot AI-soldater, mens solo støtte vil la brukerne spille alene mot AI-soldater.

Annonse