Dead Space
... og det sies å hente inspirasjon fra Resident Evil 2.

Annonse


EA blåser liv i Dead Space?

EA jobber angivelig med en ny versjon av Dead Space. Etter at franchisen har samlet støv i mer enn åtte år, rapporteres det at EA har satt Motive Studios til å gjenskape det første spillet i Dead Space-serien i Resident Evil 2-stil.

Moderne grafikk i senere Dead Space-stil

Ifølge skribenten Jeff Grubb kan fansen forvente at det originale spillet blir brukt som et fundament, men grafikken blir moderne og spillet ellers tilpasset utviklingen av senere Dead Space-spill.

Det var i en episode av podcasten GamesBeat Decides at Grubb først antydet muligheten for at serien skulle komme tilbake. Han sa at EA ville kunngjøre en gjenopplivning på det kommende EA Play-arrangementet den 22. juli. Eurogamer og Gematsu har befestet informasjonen ved å bemerke at de sitter på lignende opplysninger. 

Hint fra EA

Det er verdt å ta med at Grubb var den første som rapporterte at EA jobbet med Mass Effect Legendary Edition. Selv om skepsis er sunt skal vi ta med noe som kan være et lite hint fra EA om at de igjen vil blåse liv i Dead Space.

Annonse
30. juni oppdaterte selskapet profilbildet på Dead Space’ offisielle YouTube-side etter flere års inaktivitet. Med EA Play bare tre uker unna trenger vi ikke vente lenge for å få bekreftet eller avkreftet ryktene.

Dead Space er en serie science fiction/horror-spill og mediefranchise utviklet av Visceral Games og utgitt og eid av Electronic Arts.

Franchisen er sentrert om en serie videospill, men inkluderer også filmer, tegneserier og romaner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse