AR-briller i Steve Jobs' retro-stil.
De Rosas nye konsept er en hyllest til Apples avdøde medstifter Steve Jobs.

Annonse


Retro AR-briller: Hommage til Steve Jobs

Designeren Antonio De Rosa har presentert et nytt design-konsept for Apple. Det er forventet at Apple vil lansere augmented reality-briller i løpet av året og De Rosa har gitt dem et kult retro-design i Steve Jobs-stil å tenke på. Apple Glass AR gikk angivelig inn i annen testfase i januar.

Steve Jobs Heritage Edition?

De Rosas nye konsept er en hyllest til Apples avdøde medstifter Steve Jobs – og tilfeldig eller merkelig nok ble det ifjor lekket at Apple jobber med “Steve Jobs Heritage Edition” AR-briller.

De Rosas design er en referanse til Lunor Classic Rund PP-briller som Jobs gjorde ikoniske. Ifølge Lunor begynte Jobs å bruke brillene omtrent på det tidspunktet han kom tilbake som administrerende direktør i Apple i 1997.

Sensorer og seks kameraer

De Rosas konsept-Apple Glass har aluminiumsramme og polykarbonatlinser, noe som gjør dem lett i vekt.

Annonse
Brillene har hele seks kameraer med autofokus, øye-sporingssystem med dynamisk rekkevidde, hånd- og gestgjenkjenning, mat-/kaloriinntak-detektering, helseovervåkning og lading i AirPods-stil.

Fire av kameraene er ganske lett å få øye på. To sitter ved nesestykket, to sitter rett overfor hvert nesestykke i tverrstangen som forbinder de to linseseksjonene, noe som gir brillene symmetri. Det sitter ytterligere kameraer og sensorer i tverrstangen.

Steve Jobs gjorde de runde brillene ikoniske.

Se flere Apple Glass-konseptbilder og andre De Rosa-design på nettstedet hans.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse