Annonse


Apple øker produksjonen av Macbook og AirPods

Ryktene om nye Macbook og AirPods-modeller en stund nå.

Flere kilder

Flere kilder har bekreftet at disse nye modellene vil bli annonsert senere i år, og i følge den Taiwanske nettsidden Economic Daily News, så skal selskapet lansere MacBook og AirPods-modeller i år, nærmere bestemt i andre halvdel.

Rapporten nevner ingenting spesifikt om disse produktene, som spesifikasjoner eller funksjoner men den viser at Apple nå legger press på leverandørkjeden sin for å øke produksjonen i de kommende månedene.

Forventet økning i salg

I følge rapportens kilder så forventer Apple å selge 23 millioner MacBook-maskiner innen utgangen av året og dette vil da stå for en 15 prosent økning sammenlignet med i fjor. Deler av denne veksten kan tilskrives. M1 MacBook Air og MacBook Pro som kom i november i fjor.

Annonse
Ryktene skal også ha det til at Apple jobber med en ny Apple Silicon brikke som skal inn i en ny og redesignet MacBook Pro. Basert på ryktene skal denne modellen også ha en HDMI-port og en SD-kort leser i tillegg til en MagSafe-kontakt. Om alt dette stemmer så er det mange der ute som har blitt hørt på sine ønsker, spesielt rundt MagSafe og SD-kort.

Når det kommer til AirPods så er ryktene at det vil komme en tredje generasjon med design som er mer lik AirPods Pro, men uten ANC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse