Annonse


Slik fjerner du “annonsefeltet” fra NVIDIA Shield og AndroidTV

Brukere er i harnisk etter at en nylig oppdatering til NVIDIA Shield og AndroidTV-enheter.

Tar opp for mye plass

Flere brukere har tatt til orde på NVIDIA sine egne forum, en av brukerene skriver at hen er villig til å betale for å bli kvitt det nye “annonsefeltet”. Feltet som det snakkes om er en seksjon av hjemmeskjermen som brukes til å vise frem anbefalt innhold, og skal skreddersys til hver bruker for å gi mest mulig relevante forslag.

Nytt annonsefelt? Hvem trenger vi å betale for å bli kvitt denne grusomheten, tar hele ~ 30% av skjermene på 65 “TV … er fryktelig. (Jeg godtok ikke engang den siste oppdateringen!) Jeg vil gjerne donere $ $ ‘for å kvitte seg med det (dette inkluderer hackere og legitime løsninger … (selv om vi ikke skulle trenge det).

theaxterix / Nvidia Forum
Selv om innholdet i den nye seksjonen skal være relevant for brukeren så tar det opp for mye plass mener brukerene som har tatt til sosiale medier og nvidia sine forum for å dele sin misnøye. Kilde: TechDoctorUK

Slik blir du kvitt det

Som vanlig når produkter får oppdateringer brukerene ikke liker så tar det ikke lang tid før man finner mer eller mindre kreative løsninger for å komme rundt det.

Det er i skrivende stund fire forskjellige løsninger, og den føreste er at du kan gå inn i “Settings –> Apps –> See all apps —> Show System Apps –> Google Play Services” og deaktivere den der.

Annonse
Vær oppmerksom på at å gjøre dette kan lede til uforutsette problemer som utfordringer med å logge inn i apper.

Løsning nummer to er å avinstallere siste oppdateringen. Dette kan du gjøre ved å gå til “Settings –> Apps –> System Apps –> Android TV Home”. Når dette er gjort så bør du gå til Google Play Store og slå av auto-oppdatering for å unngå at den legges inn på nytt.

Den tredje, og mer drastiske, løsningen er å tilbakestille enheten til fabrikkinnstillinger.

Som en fjerde løsning har flere tatt til orde for å installere en annen launcher enn den som kommer som standard. Videoen i bunnen av saken forklarer fremgangsmåten for å gjøre dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse