Windows 11 release
Internchat fra de innerste Microsoft-kretser lekket?

Annonse


Dette kan være Windows 11-lanseringsdagen – nye skjermbilder avslører flotte forbedringer

Det dukket opp noen skjermbilder på subredditet r/Windows11 igår. Det er brukeren u/Tech-Dictator som har postet nye skjermbilder av Windows 11 og de viser flotte forbedringer. Bildene som stammer fra Microsofts produktlanseringsside, har startet en het diskusjon på Reddit som går på om det er lagt inn et skjult eller ufrivillig budskap i dem.

Intern chat på avveie?

Innstillinger har fått nytt utseende. Det samme har Teams og påloggingsskjermen. Også den nye, sentrerte startmenyen blir ganske lekker. Om sentreringen faller i smak er en annen sak, vi har levd noen år med startmenyen til venstre og gamle damer kan være vond å vende, som de sier.

Men det mest interessante er denne gangen hva som muligens skjuler seg i chattevinduene.

Hvem er disse menneskene?

Siste skjermbilde kan avsløre mer enn ønskelig. For det første ser vi Mary Panays tråd med Stevie Bathiche. Om vi tar en titt på startknappen nederst, ser vi at maskinen tilhører Panos Panay. Han er produktansvarlig for Windows +-enheter hos Microsoft. Mary er familie, tipper vi.

Annonse
Stevie Bathiche eller Steven som han heter, er leder av Microsofts “Applied Sciences Group”, et team av produktingeniører og utviklere. Hans navn er så langt kanskje tettest knyttet til Surface.

Og hva snakker de om?

Vi har to tråder. I Teams-tråden sier en “Taylor Philips” at lanseringen kommer til å bli en suksess. Teamet har jobbet knallhardt, la oss ta en lunsj. Det er ikke forventet at vi skal være ferdig før midt i oktober, så en dag fra eller til betyr ikke allverden. Vi trenger en pause.

Teams.

I den andre tråden som ikke er en ordentlig tråd, det fremkommer i notifikasjonene (som også ser ut til å være veldesignet) at Stevie Bathiche sier at han er glad for å skru den frem til 11 og at han ikke holder ut å vente til oktober (se hovedillustrasjon).

Hva betyr disse kryptiske meldingene?

Hvis vi så ser på oppgavelinjen på Teams-skjermbildet, så er den satt til “10/20/21 11:11”. Betyr det lanseringstidspunktet?

r/Windows-brukeren u/dcw526 konkluderer i tråden under:

Det så godt som bekrefter det!

u/dcw526

Dette kan også godt være en åte lagt ut av Microsoft. En av “brukerne” i skjermbildet har brukernavn bellowscollege.com, et domene eid av Microsoft som også peker til Microsoft.

Kollega Hassan tolker Microsofts tankegang sånn: “La oss legge inn litt datoer og litt chatter som ser ut som jobb, så ser vi hvordan det sprer seg.”

Innstillinger.
Påloggingsskjermen.
Microsoft Store.

Selv tar vi ingen sjanser og rydder kalenderen 20. oktober 2021.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse