iPad Pro
Etterhvert som anvendeligheten av iPadOS øker, øker også etterspørselen etter skjermflate å jobbe på.

Annonse


Apple vurderer å gjøre iPad-en større

Bloombergs prisvinnende Apple-spesialist Mark Gurman sier at Apple vurderer å bygge iPad med større skjermer. Pr. idag måler største iPad Pro 12,9 tommer diagonalt.

Utvisker skillet mellom pad og bærbar?

Gurman sier at enhver ny endring av iPads skjermstørrelse ligger minst et par år frem i tid og Apple er fremdeles i første, utforskende stadium. Apple sies også å utvikle et redesignet iPad-chassis med glassrygg for lansering i 2022 med eksisterende 11- og 12,9-tommers skjermer.

Gurman spekulerer i at større skjermer kan utviske skillet mellom Apples utvalg av nettbrett bærbare. Etterhvert som anvendeligheten av iPadOS øker, øker også etterspørselen etter skjermflate å gjøre jobben på. Idag er 16-tommers MacBook Pro Apples største mobile datamaskin.

Trådløs lading/omvendt lading?

Nevnte redesign av iPad Pro 2022-karosseriet vil for første gang muliggjøre å bygge inn trådløs lading av iPad. Det kan i tilfelle også støtte omvendt trådløs lading; at iPad’en vil kunne brukes til induktivt å lade iPhone eller AirPods. 

Det har tidligere gått rykter om å implementere omvendt trådløs lading i iPhone 11, men det ble med ryktene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse