Annonse


Xbox-gaming har blitt råere i skyen: drives av Xbox Series X

Den 10.juni sa Microsoft at de var i siste fase av oppgraderingen til ny server-hardware for Xbox Cloud Gaming.

Endelig ferdig?

Nesten to uker har gått siden Microsoft lovte at de var i siste fase av oppgraderingen til Xbox Series X maskinvare i sine datasentere knyttet til xCloud. Nå ser det ut som om arbeidet nærmer seg ferdig, iallfall kan du nå finne innstillinger for å oppgradert grafikk i noen av xCloud-spillene. En annen ting er at de nå laster inn mye kjappere enn de tidligere gjorde.

Ikke alle spillene

The Verge melder at de I sine tester har funnet at Dirt 5 nok kjører på oppgradert maskinvare, dette er basert på mindre lag og hurtig lasting av spillet. Mens Forza Horizon 4 på den andre siden laster sakte og har oppleves å ha mye lagg fortsatt.

Man kan også finne nye innstillinger i spillene Yakuza: Like a dragon og Rainbow Six Siege.

I en nylig uttalelse bekrefter ikke Microsoft at ny hardware var på plass, men at de kom til å komme tilbake med ny informasjon snart.

Vi jobber kontinuerlig med å teste nye funksjoner og gjør forbedringer for å skape en bedre Xbox Cloud Gaming opplevelse. Vi kommer til å ha mer å dele om disse oppgraderingene vi nå gjør til Microsofts datasentere.

Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse