Youtuberen iPhonedo måtte finne frem linjalen for å finne ut akkurat hvor mye hans nye iMac lente seg på den ene siden.
Youtuberen iPhonedo måtte finne frem linjalen for å finne ut akkurat hvor mye hans nye iMac lente seg på den ene siden.

Annonse


M1 iMac-eiere klager over skeive støtter

M1 iMac har har stort sett høstet positive kritikker over hele linja, det kan imidlertid se ut som om ikke alt er rosenrødt med den nye produksjonslinjen.

Uklart omfang

Det er YouTuberen iPhonedo som var en av de første som brakte dette ut i eteren, og i videoen nederst i saken kan du høre hans tanker om oppdagelsen. Det er ikke noe som tilsier at dette er et problem for mange pr nå, men det er flere lignenede rapporter på Apple sine support-forum samt på Reddit.

En halv centimeter

I videoen måler iPhonedo begge sider av iMac-skjermen og finner et avvik på ca 0,4 centimeter (mer eksakt måler han 7,6 og 8,0 cm) på avstanden mellom kanten på skjermen og bordet. Det er ikke alle som ville sett dette med det blotte øyet, men når man først har sett det så er det vanskelig å glemme det igjen.

Andre brukere melder om alt fra 1mm til 2,5mm på deres iMacer,

Annonse


Sendte i retur

I videoen får du også iPhonedo sine generelle tanker om M1, i påvente av han får tilsendt en ny M1 for som han sier så ” har han hvertfall ikke OCD, og plages ikke av en skjev skjerm”. Om du har kjøpt en M1 iMac i det siste og nå legger merke til at skjermstøtten gjør at skjermen heller, da kan du kontakte Apple eller utsalgsstedet for å se på mulighetene du har for å få byttet den.

Har du kjøpt en M1 og har dette problemet?

Annonse