Ubuntu Pro er nå tilgjengelig hos de tre største, Azure, Google Cloud og AWS.
Ubuntu Pro er nå tilgjengelig hos de tre største, Azure, Google Cloud og AWS.

Annonse


Canonical slipper Ubuntu Pro til Google Cloud

Gode nyheter for bedrifter som er avhengige av langtidsstøtte og allerede er investert i Google Cloud, for nå er Ubuntu Pro tilgjengelig,

Flere fordeler

Ubuntu Pro kommer med flere fordeler for bedriftskunder, blant annet støtter Ubuntu Pro oppdatering av kernel i sanntid, har en tiårig support-plan og mottar oppdateringer via Ubuntu Universe pakkebrønnen.

I en kommentar til nyheten sier June Yang, en av lederne i Google Cloud Compute at:

Bedriftskunder tar i økende grad i bruk Google Cloud for å kjøre sine kjernevirksomhetskritiske og kundevendte applikasjoner. Tilgjengeligheten av Ubuntu Pro på Google Cloud vil tilby bedriftskundene de ekstra sikkerhets- og samsvarstjenestene som trengs for deres oppdragskritiske systemer. ”

June Yang, VP og GM, Compute, Google Cloud:

Ikke gratis

I motsetning til andre versjon av Ubuntu så er Ubuntu Pro ikke gratis, og kan kjøpes via adminpanelet i GCP eller i Google Cloud Marketplace. Tilgjengeligheten av Ubuntu Pro gjør at de som fortsatt er på Ubuntu 16.04 LTS som nå er ute av support kan forlenge supporten på denne med Ubuntu Pro og få mer tid til å gå over til 20.04 LTS.

Annonse


Med lanseringen av Ubuntu Pro på Google Cloud så har Ubuntu nådd ut til de tre største aktørene Amazon, Google og Microsoft med Ubuntu Pro.

Alle detaljer rundt Ubuntu Pro på Google Cloud finner du her

Annonse


Annonse


Annonse