hueoppdatert
Dette er den nye Philips Hue-appen.

Annonse


Nå har de endelig oppdatert Hue-appen

Vi kan ikke huske sist gang, om noen gang, vi fikk en Philips Hue-pressemelding.

Endelig er den store oppdateringen her til iPhone og Android

Men så har også appen vært den samme veldig lenge, om ikke i flere år.

“Signify skaper en bedre brukeropplevelse for Philips Hue-brukere på verdensplan ved lanseringen av den fjerde generasjons Hue app. Ny teknologi forbedrer appens funksjonelle ytelse og måten du kommuniserer med smartbelysningen din på. Dette gir en intuitiv og forbedret brukeropplevelse”, meldes det i pressemeldingen.

Grensesnittet er i hovedsak likt, om med et par justeringer og nye funksjoner:

“I den nye hjemmefanen, kan brukere nå se alle sine lys og scener på en gang med gittervisning. Dette gjør at du raskt kan styre lysene og innstille scener uten at du skal skifte mellom forskjellige skjermer. Hjemmefanen i den nye appen har også fått et Hue Scene galleri, noe som gjør at brukere enkelt kan oppdage og vise utvalget av Philips 

Annonse
Hue-scener som er spesialdesignet av Hues belysningsseksperter. Hjemmefanen har også fått en ny og etterspurt funksjon som gjør at du på en rask måte kan skifte mellom forskjellige Hue Bridges.  Brukere som har forskjellige hjem i samme app, eller forskjellige Hue Bridges for forskjellige områder i hjemmet, kan nå styre smartbelysningen sin raskere enn noensinne.”

En av de viktigste tingene å få med seg er følgende:

I den nye appen er rutiner skiftet ut med automatiseringer, som tilbyr mer avanserte muligheter for justering og personlig tilpassing av smartbelysningen.

Det er også utført en annen logisk forbedring:

“En av de mest etterspurte oppdateringene er geofencing for flere brukere. Hvis du bruker en automatisering som «Komme Hjem» eller «Forlate hjemmet», sjekker Hue appen nå om noen andre er hjemme før den kjører automatiseringen. Dette gjør at appen alltid tar hensyn til at det er noen i hjemmet og ikke f.eks. automatisk slukker lyset når en annen forlater hjemmet.”

Også soloppgang og solnedgang-automatiseringen er forbedret:

“Til sist har vi forbedret den måten automatiseringen basert på soloppgang og solnedgang fungerer i appen. Brukere kan nå velge solnedganger, soloppganger eller en spesifikk tid for å starte automatiseringen i tillegg til å slå av lysene etter at automatiseringen er overstått.”

Det kommer nok en oppdatering i løpet av sommeren i år med “dynamiske scener”:

“Signify har allerede annonsert at det på sommeren 2021, kommer en oppdatering med dynamiske scener til den nye Hue appen. Dynamiske scener gjør at hvert av lysene i rommet eller sonen langsomt begynner å skifte mellom de forskjellige fargene i den dynamiske scenen. Dynamiske scener kan skape et helt nytt nivå av lyseffekter – og skape en unik stemning. “

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse