Annonse


Qualcomms nye modem kan nå 10Gbps – får iPhone endelig bra 5G-batterilevetid?

Qualcomms nye modem er ikke bare laget for mobiler, men kan også enklere installeres i laptoper takket være deres egen og nye M2-tilkobling.

X65 ble frøst introdusert i februar

Det er alltid-på laptoper som kan nå opp til 10Gbps med X65-modem. Hva angår støtte for frekvenser er denne også oppgradert med støtte for enda flere brede bånd, noe som er mye brukt i Kina.

Det er altså 200MHz det er lagt til støte for, altså mmWave, samt mmWave i standalone SA-modus som er en del av selskapets 5G PowerSave 2.0-plattform.

Vi håper på bedre batterilevetid med årets iPhone modeller med 5G på

Brukerne vil oppleve en mer energigjerrig brikke som ifølge Qualcomm klarer å holde enhetene gående en hel dag. Vi vet ikke om det er så fryktelig imponerende, men det er trolig en forbedring i forhold til dagens situasjon der spesielt iPhone 12-serien bruker mye batteri med 5G påslått. Det er ikke bare vi som mener dette, det er også dokumentert.

Annonse
De første enhetene lanseres med modemet sent i år, så forvent å se dem i iPhone 13.

Selskapet introduserte også Snapdragon 778G med Kryo 670 GPU med fire høy-ytelseskjerner og fire energigjerrige: vi snakker her 40 prosent bedre ytelse og 40 prosent bedre GPU-ytelse takket være Adreno 642L

Mobiler fra Honor, iQOO, Motorola, OPPO, Realme og Xiaom blir de første med 778G.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse