htcbeatsapple
Det er vanskelig å tro at HTC One M7 er åtte år gammel. Nå er designeren bak en rekke av HTCs mobiler hos Apple der han utvikler nye Beats-produkter.

Annonse


Nå jobber mannen bak denne for Apple – designer nye Beats-produkter

Da HTC var en av de aller største navnene innen toppmoderne mobiler.

HTC One hadde et utrolig design, selv åtte år senere

De imponerte med prograqmvaren også med et grensesnitt som på den tiden var moderne, og det industrielle designet var helt på topp med HTC One M7, lansert februar 2013. Det er jaggu lenge siden i denne bransjen, men den holder seg fremdeles bra… designmessig, for nå vil den få problemer med kun 2GB RAM.

Uansett, Scott Croyle var sjefen for designteamet og ansvarlig for hits som One-serien, men siden i fjor har han jobbet hos Apple der han har ansvaret for Beats (lyd- og trend-merkevaren som Apple stor-handlet i 2014) som sjef for produktdesign. Kan han inspirere og motivere teamet, kan han få til noe helt spesielt.

Apropos Apple-folks fascinasjon av lyd og design, her er høyttaler til en tidligere Apple-designer:

Nå kommer det helt nye Beats-produkter, og det er på tide

9to5Mac har hørt at selskapet studerer konkurrerende produkter, det er ventet flere nye produkter, inkludert naturligvis, hodetelefoner.

Sist gang Beats lanserte en høyttaler var i 2015 i form av Pill+, men det var jo bare en oppgradering – forvent helt nye produkter med et oppdatert eller annerledes designspråk. Det skal bli veldig spennende å se hva han går for.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse