E36 Teknokratiet
Teknokratiet feirer bursdag sammen med Danby Choi.

Annonse


ITavisen gratulerer! Teknokratiet fyller år

Teknokratiet fyller ett år 1. mai og ITavisen står fremst blant gratulantene!

I anledning dagen har Teknokrati-gutta invitert en gammel bekjent i studio: Danby Choi som blant mye annet rakk innom Natt&Dag, P3, Hovefestivalen, Dagbladet og Aftenposten før han startet kulturmagasinet Subjekt.

Om clickbait, NFT og sånt

Han uttaler seg om Subjekt, clickbait, Facebooks rolle i journalistikken, Remarkable 2 og you name it.

Som redaktør er Danby Choi blitt en profilert talsmann for kulturlivet og figurerer stadig vekk som kultur- og kunstekspert på NRK. For å holde tempoet oppe har han kjøpt E-ink-dingsen Remarkable 2 og Teknokratiet får både ta, føle og skrive på den norske fjøla.

Annonse


Danby har sterke meninger om hvordan journalistikken burde forholde seg til sosiale medier, nyhetsagreggering og tabloide overskrifter. Det både engasjerer og overrasker at Danby mener kulturen har godt av clickbaity overskrifter og at Facebook har demokratisert journalistikken. De diskuterer seg ned i et kaninhull.

For å runde av spør Teknokratiet Danby om NFT er en teknologi med kunstnerlivets rett. Dét viser det seg at han har tenkt over.

Annonse