paramountnorge
Paramount+ er nå tilgjengelig for alle i Norge.

Annonse


Nå er Paramount+ lansert for alle: appene kan lastes ned

Nå kan alle som ønsker teste ut den nye strømmetjenesten Paramount+ som ble lansert for visse ViacomCBS-partnere på tampen av mars.

Apper lansert til iOS, Android, Apple TV og Android TV

Tidligere så har Paramount+ kun vært tilgjengelig hos de utvalgte partnerne Allente, Telenor, RiksTV / Strim, Telia og Apple TVs kanaler.

Men nå er tjenesten er lansert som app, og koster 69 kroner måneden og det tilbys syv dager gratis:

ViacomCBS Networks International annonserer i dag at deres strømmetjeneste Paramount+ nå er tilgjengelig for alle konsumenter på tvers av Norden via ParamountPlus.com og på mobile og TV-tilknyttede enheter via Paramount+ sin app for iOS, Android, Apple TV og Android TV.

ViacomCBS Networks International

Dette melder Viacom om tilbudet

“Tjenesten tilbyr Paramount+ Original-serier og eksklusive serier, slik som alle sesongene av No Activity, med kjente navn som Will Ferrell, Bob Odenkirk og Dylan McDermott på rollelisten. Alle de tre sesongene av Yellowstone med to ganger Oscar-vinner Kevin Costner i hovedrollen er tilgjengelig, mens den fjerde sesongen kommer snart. Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven’s Sake og Dani Who? er blant de andre store seriene på tjenesten. Den etterlengtede, nye sesongen av MTVs realityhit The Hills: New Beginnings får premiere senere i mai. Brooklyn-komedien Flatbush Misdemeanors fra SHOWTIME får premiere i juni.

Annonse


Tidligere annonserte premierer inkluderer antologiserien drama The First Lady, regissert av det danske supertalentet Susanne Bier, med og co-produsert av Oscar-, Emmy- og Tony-vinner Viola Davis i rollen som den tidligere førstedamen Michelle Obama, i tillegg til serier som den nye Dexter-sesongen, Halo, The Man Who Fell To Earth og American Rust.

Blant arkivtitlene i 2021 finner vi serier som South Park, Broad City, Geordie ShoreDexter, Ray Donovan, Billions, The Affair, Black Monday og City on a Hill. Alle sesongene av den legendariske serien Frasier vil være tilgjengelig i juni.

Store høydepunkter for barnefamilier er Nickelodeon Animation Studios nye originalserie Camp Korall: SvampeBobs underårPAW Patrol og Trøbbel. Den danske Paramount+ Original-produksjonen Hunden Ib sesong 2 får premiere senere i sommer.

Filmelskere kan fråtse i hundrevis av spennende titler, deriblant nye filmer som The Outpost, med Scott Eastwood og Orlando Bloom, Come Away med Angelina Jolie, Ken Loachs gripende, britiske drama Sorry We Missed You og høyoktanthrilleren 21 Bridges. Paramount+ er også hjemme til noen av verdens mest ikoniske filmserier og største klassikere, som Francis Ford Coppolas monumentale Gudfaren-trilogien, den tidløse musikalen Grease, Steven Spielbergs høyt anerkjente Indiana Jones-serie, Brian De Palmas’ mesterverk De ubestikkelige, og gjennom året blir enda flere ikoniske filmer lagt til på tjenesten. “

Annonse