Snart forsvinner denne fjernkontrollen fra markedet. Foto: Logitech

Annonse


Siris rival har fått dødsstøtet

I en offisiell kunngjøring bekrefter Logitech idag mange års rykter. De vil ikke lenger produsere Harmony-fjernkontroller, men de blir tilgjengelig i butikker og online inntil lageret er tømt. Dermed er et av Apple TV-brukeres beste alternativer til Siri Remote snart en saga blott.

Lover oppdateringer

Vi planlegger å støtte vårt Harmony-samfunn med tilgang til programvare og apper for å konfigurere og administrere fjernkontrollene. Vi planlegger fortsatt å oppdatere plattformen og legge til enheter i Harmony-basen. Kundestøtte og garanti vil fortsatt bli tilbudt. 

Logitech

Harmony-fjernkontroller er i nesten to tiår blitt hyllet for sin evne til å betjene flere enheter i en voksende jungel av hjemmeunderholdningsprodukter. De siste årene har Logitech og Harmony-teamet markert seg innen smartenhets-trenden; enheter som muliggjør kontroll over et bredere spekter av smarte hjem-greier.

Harmony beste alternativ

AppleInsider har kåret Harmony til et av de beste alternativene til Apple TV Siri Remote. De bemerket produktlinjens kompatibilitet med hjemmeunderholdning og smarte hjemmeenheter.

Kilde: Appleinsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse