Annonse


Nå er også Opera dobbelt så kjapp med Apple Silicon

Forrige måned oppdaterte Vivaldi sin nettleser slik at den støtter Apple Silicon som i første rekke omfatter M1.

Kort tid etter at Vivaldi ble M1-oppgradert, er også Opera kjappere

Nå er det Opera sin tur som endelig har oppgradert slik at ytelsen er langt bedre på MacBook Air, Pro og Mac mini med M1-brikkesett.

“Apple ønsker du skal være glad, og det gjør Opera også: derfor har vi gjort surfingen på M1 Mac-er enda kjappere. Opera støtter nemlig M1-brikkene til Apple. Ved å gå fra Intel til Apple Silicon har Apple mer kontroll over ytelsen til Macens maskin- og programvare som kjører macOS.

Dobbelt så kjapp, akkurat som Vivaldi

Opera er to ganger kjappere med M1, hevdes det, noe som gjør at nettsider laster kjappere og man får kjappere tilgang til WhatsApp, Telegram, Twitter og Instagram som er bakt inn i den norske nettleseren.

Annonse


En annen ny funksjon, og dette har ikke noe med maskinvare-ytelsen å gjøre, er at man kan definere tastatur-snarveier for kjapt å hente opp Flow som kobler sammen PC-nettleseren mot Opera på iOS og Android.

Dette er Flow

Selskapet sier de har nesten tre millioner aktive månedlige brukere, og mener at nettleseren tilbyr noe annet enn alle de andre, inkludert digitalvaluta lommebok innebygget, Flow (deling mot PC eller Mac), annonseblokkerer, cookie-blokkering og beskyttelse mot digitalvalta-scams på nettsider.

Du kan koble mobil-versjonen mot Windows eller Mac-nettleseren for deling av lenker, notater, bilder, filer “og annen informasjon sømløst”. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på Flow-ikonet og scanne QR-koden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse