mimixfold
Xiaomi Mi Mix Fold lanseres først i Kina og er selskapets første brettemobil og den første mobilen på markedet med Liquid Lens-kamerateknologi.

Annonse


Dette er Xiaomi Mi Mix Fold er den aller første med et potensielt revolusjonerende kamera

Xiaomi skal lansere Mi Mix Fold denne våren, men kun i Kina i første omgang.

Xiamoi lanserte en rekke nye produkter også i går, inkludert Mi 11 Ultra.

Leveres med opp til 16GB RAM

Selskapet lanserer modellen i 12GB RAM, 256GB lagringplass, 12GB og 512GB og 16GB 512GB-modeller. Forhåndsbestillingene starter 30. mars, og enheten blir tilgjengelig 16. april, men kun i Kina.

Enheten har en 8,01″ fleksibel OLED 4:3 skjerm med WQHD+ -oppløsning, 60Hz oppdatering og 120Hz berøringsinput. Enheten drives av Qualcomms kjappeste Snapdragon, 888.

Annonse


Dette er altså produsentens første brette-mobil, og den nytter et U-design, men enheten er langt lettere enn konkurrentene: opp til 27 prosent, ifølge selskapet.

Kjappe skjermer og den største eksterne på en brette-mobil

Du finner de komplette spesifikasjonene i enden av artikkelen, men for å oppsummere skjermene er det en 6,52″ (8,01″ når mobilen er brettet ut) stor ekstern skjerm å finne, noe som er den største på en slik mobil – på plass er 90Hz og 180Hz berøringsinput.

De skryter også at Mix Fold er den første brettemobilen med fire høyttalere med lyd laget av Harman Kardon. Xiaomi har sågar utviklet en surround-algoritme for å skape 3D-effekt.

Bildeprosesseringen tar Surge C1 CPU-en av seg, en brikke utviklet av selskapet selv og som de har brukt over 1 milliard kroner på å utvikle.

Slik er den i bruk:

Kamera og batteri

Det mest spennende, også for mange andre mobiler, er at enheten er den første som bruker Liquid Lens-teknologi som gjør det mulig å presist zoome (3x optisk og opp til 30x telefoto) samt med en fokus-distanse på 3 cm. Fordelen med slik teknologi er kjapp autofokus og det faktum at en linse kan gjøre det samme som to.

I tillegg er det på plass et 108MP kamera og et 13MP ultra vidvinkel-kamera.

Batteriet er på 5020 mAh (100 prosent på 37 minutter totalt der det er to batterier: en på 2460 mAh og et på 2560 mAh.

Liquid Lens:

Spesifikasjoner:

Annonse


Annonse


Annonse