playstation5dbrand
Playstation 5 tar seg da mye bedre ut slik?

Annonse


– Saksøk oss, Sony

Det viser seg at PS5’s kabinett kan taes av og byttes ut. Har du ferdighetene som skal til, kan du med andre ord ta av kabinettet og erstatte det med ditt eget spesialtilpassede og kanskje 3D-printede kabinett. Om du ikke har det som trengs finnes det selskap som gjør slikt for deg.

Dbrand er et av de. 

Ønsker monopol?

Playstation 5 i matt svart. (Ill: dbrand.com)

Dbrand har en stor portefølje av tilpassede skinns for alt fra iPhones og Android-telefoner til bærbare PCer, Macer og tastaturer. De har også skins for Nintendo Switch, Xbox, Xbox-kontrollere og snart alternative kabinett til Playstation 5.

Men Sony som sannsynligvis har sine egne planer om å produsere deksel, er ikke glade for at dBrands forstyrrer monopolet. Derfor truer de nå med å saksøke dbrand dersom de ikke umiddelbart stanser produksjonen.

Annonse
“Sue us, Sony”

Men trusselen ser ikke ut til å skremme dekselprodusenten som faktisk oppfordrer Sony til å prøve.

I selskapets åpne brev til Sony på Reddit skriver de “Sue us, Sony.” En temmelig dristig uttale fra dbrand og hvor lurt det er, gjenstår å se. Men kanskje selskapet vet noe vi ikke vet. Om de i det hele tatt bryter loven når de lager egne kabinett til Playstation 5 er uvisst.

Foreløpig har ikke Sony kommet med motsvar.

Kommer i salg neste år, med mindre Sony vinner i retten

Dbrand fortsetter produksjonen og på selskapets nettsider kan man registrere seg som interessert, men ikke forhåndsbestille. “Hvis det er en ting vi har lært av CD Project RED”, skriver dbrand, “så er det at det er en dårlig idé å selge et produkt før det er ferdig.”

Dekslene forventes å være i masseproduksjon ved utgangen av året og ser unektelig stilige ut. dBrand har tradisjon for å lage skins for blant annet telefoner som er så vellaget, at det ser ut som at telefonen er kjøpt slik, når man setter det på.

I tillegg til Playstation 5 kan Dualsense-kontrolleren taes fra hverandre og tilpasses, og Dbrand jobber med skins også til den. Foreløpig virker det som at Playstation-dekselet kun lages i matt svart.

dbrand kaller seg globale ledere av Playstation 5 – kabinettplater. Hele det åpne brevet på Reddit ser du under:

Kilde:
Mp1st.com
dbrand.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse