nvidiartx3080
Nvidia lover flere FE-kort denne uken. Flere kort fra alle de andre, Gigabyte, Asus, Zotac etc., spres utover de resterende månedene dette året.

Annonse


Nvidia lover flere kort denne uken, og Sony flere PS5

Er du som mange av oss og sitter og F5-er i forskjellige nettbutikker i håp om en ny levering RTX 3080-kort?

Oppdatert, 07:45:

Evga lover flere kort denne uken også, tusenvis av dem faktisk, og de kommer i løpet av denne uken. Nøyaktig når er ukjent, men de nye kortene sendes til både USA og Europa.

Stor-lanseringer i en merkelig tid

For en vanvittig tekno-høst dette er med nye konsoller, covid og alt det rare det medfører, strømming av spill som endelig er i ferd med å bli mainstream og Nvidias nye, mye kjappere skjermkort: RTX 3080.

Annonse


Et kort som ble utsolgt i løpet av få minutter i USA grunnet bot-er som bestiller automatisk. Utrolig Nvidias nettbutikk ikke har captcha.

Uansett medførte dette at spesielt Nvidias egne kort ble utsolgt så fort at svært få gamere klarte å skaffe seg et. I stedet er kortene å finne på eBay til 2000 dollar eller mer – selvsagt langt over 699 dollar-listeprisen.

De som meldte seg på for e-post varsel skal bli varslet denne gang, sier Nvidia

På Reddit skriver en representant at “jeg kan ikke snakke for tredjepartsprodusentene, men vi får inn flere kort neste uke. Brukere som tidligere har registrert seg for å motta varsler når kortet blir lagt ut for salg, vil nå får en e-post når butikken har kort igjen”.

Ok, da håper vi Nvidia får det til denne gang, men e-post er langt ifra det tryggeste grunnet spam-filter og slike ting, så vi kommer nok til å undersøke butikken ofte, i tillegg til sosiale medier.

Hos Komplett meldes det om leveringer av forskjellige typer tredjepartskort sent i oktober, samt i november og desember.

PS5 er feit

Samtidig som Nvidia unnskylder seg, gjør Sony det samme og lover at flere konsoller er på vei.

Selv om det er langt flere PS5 enn RTX 3080, startet en rekke butikker i USA salget en dag tidligere enn planlagt, noe som medførte bestillingskaos.

Sony unnskylder på Twitter

Vi klarte å skaffe oss Sonys nye konsoll, men hadde ikke sjanse til å skaffe Nvidias nye kort, da produktet rett og slett forsvant fra handlekurven vår gang på gang.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse