Bruk Safari om du laster ned profiler.

Annonse


Slik installerer du iOS 14 og macOS Big Sur NÅ

Apple blokkerer ikke for utviklerprofiler som installerer iOS 14 og de andre beta 1-versjonene som egentlig kun er tiltenkt utviklere.

Beta 1 er overraskende god

Som jeg skrev i sniktitten tidligere i dag, så er dette svært stabile versjoner for å være første beta, og watchOS 7 er utrolig mye kjappere.

iOS 14 er også kjappere på iPhone 11 Pro Max, mens iPadOS 14 nok er den mest skuffende oppdateringen så langt. Det er jo bare beta 1, så ting kan skje.

Jeg har opplevd et par sekunders heng, men ingenting som ikke dvaleknappen ikke rettet. Batterilevetiden er som før, og ikke dårligere på noe måte. Jeg testet sove-loggen i Apple Watch, og våknet med 45 prosent batteri igjen. Jeg tror den må ha brukt rundt 20 prosent i løpet av de sju timene.

Annonse
Tilbyr IPSW og beta-profiler

Nettopp fordi Apple ikke blokkerer, tilbyr en rekke nettsider nedlasting av hele installasjonsfilen (IPSW), eller som en profil. Med sistnevnte oppdaterer man fra iOS, og man trenger ikke ta omstart av enheten for å søke etter, og laste ned, den nye oppdateringen.

Jeg kan ikke gå god for eksterne nettsider som Betaprofiles.com, men jeg har lest tilbakemeldinger, og alle er positive og med skjermbilder som beviser at oppdateringen fungerte.

Nettsiden tilbyr alle de nye beta-ene.

Apple har tidligere gitt lov til dette uten å si noe, og vi kan ikke huske å ha hørt om tilfeller der de plutselig blokkerte for muligheten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse