Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi vet ikke hva vann og grønne hodetelefoner har med saken å gjøre, men faktum er at appen er ganske bra på å emulere surround. (Ill.: Razer)

Razers THX surround-app til Windows er skikkelig bra

Spill: Vel verdt å prøve. Gratis i 15 dager.

Som du kanskje vet eier Razer THX.

Du kan prøve Razer THX Spatial Audio gratis i 15 dager

Lydselskapet er kjente for alle som har vært på kino, og nå er THX-appen lansert til Windows 10 for 20 dollar og som en testversjon.

Appen lover å servere surround-lyd til alle typer enheter, inkludert helt vanlig stereo-hodesett. USB og trådløst er også støttet.

Prøv du også, og rapporter tilbake

Engadget har testet appen og er veldig imponerte, så vi testet prøveversjonen for å finne ut om påstandene stemmer, i det minste om dette gir god effekt med Byerdynamic DT 770.

Først testet vi lyd-demoen under med og uten surround-effekt. Ja visst serverer programmet varene.

Vi testet også med Modern Warfare, men som vanlig med slik programvare blir egen skyte-lyd litt for lav, da spillet serverer et større helhetlig lydspektrum med Razers surround aktivert. Det hele passer passer best til film, men andre spill med surround-oppsett kan kanskje dra bedre nytte av dett.

Jeg foretrekker uansett å bruke Razers løsning på i Modern Warfare likevel, da det er lettere å høre fienden med 2.0-hodesett.

Prøv også denne filmen med en sint Russell Crowe, aktiver film-modus og «Bass Boost» under EQ:

Stikkord: film, lyd, Spill, Tips, windows