g203
G203 Lightsync lanseres neste måned til 449 kroner.

Annonse


Logitech med ny og rimeligere Lightsync Gaming Mouse

Logitech har lansert G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse.

Under 500 kroner

449 kroner er prisen på selskapets nye gaming-mus, en god del under normalprisen for slike mus. Musen er på vei inn på lager til norske nettbutikker med offisiell lansering neste måned

Dette melder Logitech

“Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse er designet på klassisk vis med seks knapper. Den leveres klar til bruk, men knappene kan også konfigureres for å gjøre handlingene i dine spill enklere.

Den nye musen er utstyrt med en avansert presisjonssensor, som kan justeres opp til 8000 DPI. Det betyr at den leverer nøyaktighet, sporingshastighet og pålitelighet i toppklasse.”

Annonse


1000 oppdateringer per sekund

“G203 LIGHTSYNC RGB-lysene inneholder en palett på inntil 16,8 millioner farger og forskjellige nivåer på lysstyrkene. Det gir muligheten for å vise en «regnbueeffekt» av fargete lys.”

“Gaming-musen kan kommunisere opp til 1000 ganger pr. sekund – åtte ganger raskere enn en standard mus. Det betyr at du vil oppleve en nærmest umiddelbar reaksjon når du beveger eller klikker på den.”

“Metallfjæring for avansert spenning av musknappene setter en ekstra spiss på spillopplevelsen, ved å gjøre det ekstra lett å klikke på musen. Du får en utrolig god klikkfølelse, respons og pålitelighet.”

“For å hjelpe gamere med å få det meste ut av utstyret sitt, kan G203 LIGHTSYNC enkelt programmeres med Logitech G HUB-programvaren. Ved hjelp av et oversiktlig og moderne oppsett lar det avanserte programmet gamerne raskt tilpasse handlinger for hver enkelt knapp på musen.”

Kilde:
Logitech pressemelding 

Annonse