Annonse


Her er de NORSKE prisene: OnePlus 8 lanseres 21. april

Vi vet nærmest alt om OnePlus 8-serien, inkludert prisene.

Oppdatert,

“Forhåndssalget av OnePlus 8-serien startertirsdag 14. april hos Telia, Komplett og Elkjøp.”

Vi har testet OnePlus 8 Pro – se video 18:00

Som vanlig lekket det haugevis av informasjon om den, og selskapet har også løftet på sløret en rekke ganger, men klokken 17:00 i ettermiddag er altså den offisielle avsløringen.

Annonse
Dessuten har vi hatt telefonen i noen dager allerede og er klare med en video klokka 18:00 – da faller embargoen bort.

OnePlus pressemelding

OnePlus 8 Pro er det nyeste premiumflaggskipet til OnePlus. Fra den bransjeledende 120Hz-skjermen til den nyeste Qualcomm Snapdragon 865, er alle aspekter ved telefonen nøye kalibrert for å imøtekomme behovene til de mest kresne teknologientusiaster.

120Hz Fluid skjerm

OnePlus 8 Pro kan skryte på seg bransjens mest avanserte 6,78” QHD+ Fluid skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens. Støttet av uovertruffen fargenøyaktighet og 1300 nits lysstyrke, fikk skjermen toppkarakteren A+ av DisplayMate, som er verdensleder på skjermtesting. OnePlus 8 Pro slo eller matchet 13 ytelseskategorier, mer enn noen annen smarttelefon.

I tillegg til 120Hz oppdateringsfrekvens har OnePlus’ unike optimaliseringssystem, OnePlus Smooth Chain, lagt til mer enn 280 forbedringer på skjermen for å gjøre hvert trykk, sveip og overgang mer presist og responsivt.

Robust ytelse

OnePlus 8 Pro drives av Snapdragon 865 med Qualcomm® Snapdragon™ X55 5G Modem-RF-systemet. Dette muliggjør blant annet multi-gigabit 5G-tilkobling, avansert WiFi 6-ytelse, fotografering av profesjonell kvalitet, og enestående gamingopplevelser.

OnePlus 8 Pro er utstyrt med opptil 12 GB LPDDR5 RAM for opptil 30 prosent større prosessorkraft og forbedret effektivitet med opptil 20 prosent. Drevet av Dolby Atmos® doble stereohøyttalere gir OnePlus 8 Pro også en forrykende lyd.

Fullt kameraoppsett

OnePlus 8 Pro har selskapets første firekamerasystem. Dette innebærer blant annet et 48MP hovedkamera med en spesiallaget Sony-sensor, et 48MP ultrabredt objektiv med 120 graders synsfelt, et teleobjektiv med 3x hybrid og 30x zoom, samt et særegent fargefilterkamera.

48MP hovedkameraet har en avansert Sony IMX689-sensor på 1/1.4″ som gjør det mulig å fange mer lys for tydeligere bilder selv under vanskelige forhold. Kameraet har også avansert teknologi som dual native ISO og et 2×2 brikkeobjektiv, noe som gjør det enklere enn noen gang å få et perfekt balansert bilde.

48MP ultravidvinkelobjektivet kan skilte med et 120 graders synsfelt med en Sony IMX586 sensor.

OnePlus 8 Pro kommer også med kraftig videokapasitet. Den er utstyrt med hybrid bildestabilisering og kombinerer optisk (OIS) og elektronisk (EIS) bildestabilisering for enda bedre videoer. Med 3-HDR-teknologi har OnePlus 8 Pro også høyere dynamisk rekkevidde, noe som gjør bakgrunnsbildene klarere og gir mer fargerike detaljer, både i skyggelagte og gode opplyste områder.

Warp Charge 30 Wireless

OnePlus 8 Pro er den første OnePlus-enehten med den nye, kraftige Warp Charge30 Wireless-ladeløsningen. Denne kan gi batteriet på 4510mAh 50 prosent strøm på bare 30 minutter. Dette gjør Warp Charge 30 Wireless til en av de raskeste trådløse ladeløsningene i bransjen. Warp Charge 30T, OnePlus’ unike ladeløsning,kan også lade batteriet til 50 prosent på bare 23 minutter.

Design

OnePlus 8 Pro kommer i tre fargealternativer: Onyx Black, Ultramarine Blue og Glacial Green. Ultramarine Blue og Glacial Green har OnePlus’ nye generasjon avmatt frostet glass med høyere grad av dis, noe som gir en enestående glatt og fin tekstur.

90 Hz Fluid skjerm

OnePlus 8s romslige 6,55” fluid skjerm har 90Hz oppdateringsfrekvens og forbedret responstid for en sømløs opplevelse. Og med en fargenøyaktighetsvurdering på JNCD 0.4, sikrer den at hver minste detalj fremstår naturlig og ekte.

Med 20:9 ratio er OnePlus 8 ideell for å se filmer og game. Takket være HDR 10 og 10+ støtte, er bilder og videoer blitt skarpere og mer levende. OnePlus 8 fikk også en eksepsjonell A+ rating av DisplayMate hvor den slo eller matchen 10 ytelseskategorier.

Kamera

OnePlus 8s allsidige kamerasystem består av tre kraftige kameraer som fanger hvert øyeblikk i detalj. Hovedkameraet har Sonys 48MP IMX586-sensor. I tillegg kan bildesignalprosessoren, Spectra 480, behandle fire ganger flere piksler enn tidligere. Det gjør at OnePlus 8 kan ta enda tydeligere bilder med avansert bildebehandling som HDR. For å fullføre kameraoppsettet finner man også en 16MP ultravidvinkellinse som gir en slående panoramisk effekt.

Ytelse

OnePlus 8 drives også av Snapdragon 865 med Snapdragon X55 5G Modem-RF-systemet. Den kompakte smarttelefonen leveres med opptil 256 GB UFS 3.0-lagring for blant de raskeste lagringshastighetene i bransjen.

Warp Charge 30T

OnePlus 8 kan skryte av et oppgradert 4300mAh-batteri, og gir 13 prosent mer batterilevetid slik at enheten skal holde gjennom hele dagen. Warp Charge 30T lader batteriet raskt med opptil 50 prosent på 23 minutter.

Design

OnePlus 8 veier bare 180 gram og er bare 8 mm tykk, noe som gjør den til en av de mest kompakte 5G-telefonene i bransjen. I likhet med Pro-utgavene kommer OnePlus 8 i Onyx Black og Glacial Green, i tillegg til en helt ny fargevariant: Interstellar Glow.

OxygenOS

OxygenOS i OnePlus 8-serien tilbyr en rekke oppdateringer, blant annet nye systemikoner, dynamiske bakgrunner og nye kraftige funksjoner i Android 10. OxygenOS har også «Dark Theme 2.0» som er skreddersydd for OnePlus-enhetene og optimalisert for å være kompatibel med enda flere apper enn tidligere. I tillegg kan dynamiske bakgrunnsbilder skifte fargetoner subtilt basert på sanntids-værforhold der brukeren er.

Bullet Wireless Z

Bullets Wireless Z er OnePlus’ nye versjon av selskapets egne ørepropper. Med en hurtigladning på kun 10 minutter gir disse kompakte øreproppene musikkavspilling i opptil 10 timer, mens en full ladning gir opptil 20 timers batterilevetid. Bullet Wireless Z kommer i flere farger: svart, blå, mynte og havre

Panelet:

Ytelse

Kamera

Følg med nå:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse