2020itavisen
Send oss dine tilbakemeldinger for nye ITavisen på både skrivebord og mobil.

Annonse


Beta-test nye ITavisen

Hei kjære lesere.

Test 2020.itavisen.no

Vi håper du har ordnet deg rutiner under karantenetiden som gjør tiden vi alle må gjennom litt enklere.

Nå har vi et ønske om at du bruker litt tid på å teste nye ITavisen, men først et par punkter det er viktig du kjenner til:

  • Siden kjører ikke på våre kjappeste servere og mangler korrekt mellomlagring – når siden lanseres vil den være mye kjappere
  • Test-artikler og en rekke andre artikkel-typer har forskjellige temaer for et pent visuelt utrykk – vi har ikke forfattet artikler i disse enda (derav eldre artikler på 2020-forsiden), men vi kan love at test-artikler vil ta seg mye penere ut med korrekte felt for spesifikasjoner, karakterer og pluss- og minus-poeng
  • Dette gjelder også for samtlige artikler: de er ikke skrevet i den nye versjonen, og mangler derfor deler av den nye visuelle stilen

Vi ber om at alle feil og mangler, samt generelle tilbakmeldinger, gjøres så konkret og punktlig som mulig i kommentarfeltet under.

Større bilder, enklere navigasjon og ryddigere kodebase

Med det nye designet har vi økt bildestørrelsene på forsiden og på artikler. Vi har laget en ny drop-down liste med de mest populære taggene, og vi har plassert nattmodus-knappen på topp.

Annonse
Vi har dessuten rensket mye i koden, noe du som leser vil dra fordel av med en kjappere opplevelse, spesielt når den nye siden driftes på korrekt maskinvare.

En annen forbedring som vil gjøre det lettere å følge sakene du er interesserte i, er at den første og viktigste tag-en i en sak kan klikkes rett under forsidebildet. Alle tag-sider, som blant annet mye brukte 2020.itavisen.no/tag/mobil, har alle en ny forside. Dette er viktig for å kunne følge med på nyhetsbildet da oppdateringstakten vår er hyppig.

Ved å klikke på kommentarantallet på forsiden, sendes du direkte til kommentarfeltet i enden av artikkelen for enkelt å kunne være med på diskusjonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse