vippskassa
Vipps legger nå til rette for butikker som ønsker kontaktfri betaling. Det eneste kunden behøver å gjøre er å oppgi mobilnummeret knyttet til Vipps-kontoen.

Annonse


Nå fungerer Vipps i butikken

Vipps gjør det mulig å bruke betaltjenesten i fysiske butikker og hjemlevering:

“Løsningen egner seg både for butikker med fysisk handel og for hjemlevering av varer, som flere har begynt med den siste tiden. Kunden kan da godta betalingen hjemmefra og varene kjøres ut.”

Vipps tilbyr butikker kontaktløs betaling

Poenget er at kunden slipper å taste inn koden på en betalingsterminal som er vanskelig å holde ren.

“Løsning er designet for butikker som ønsker å la kundene betale enkelt og raskt fra egen telefon, uten behov for å trykke på terminalen. Vipps er helintegrert med kassasystemet, og dermed også med regnskap og oppgjør.”

Annonse
En rekke butikker har allerede fått på plass løsningen:

“Flere butikker som Høyer, Bergans, Byggern og Traktøren har allerede tatt i bruk løsningen, og på den måten tatt betalt fra kunder uten at de må møte opp fysisk i butikken. Det er cirka 10 intregrerte kassapartnere som tilbyr Vipps i kassa i dag, blant annet Front Systems, Datanova og de som er integrert med Dintero.”

Slik fungerer det

“På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps. Betalingen registreres automatisk i kassasystemet – akkurat som vanlig, i tillegg til at løsningen er integrert mot regnskap og oppgjør.

Med Vipps i kassa gjennomføres betalingen via telefonnummeret til kunden, og betaling gjennom skanning av QR-koder i terminalen lanserer Vipps i løpet av våren.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse