inteli9-10980HK
Hadde Intel sammenlignet med AMDs mellomklasse CPU for bærbare som allerede er å finne på markedet, hadde forskjellene vært langt mindre og Intels CPU dyrere uansett.

Annonse


Intel sammenlignet ny topp-CPU mot tre år gammel konkurrent

Intels demo av i9-10980HK til bærbare omtales som flau da det ble kjent at de sammenlignet med tre år gammel maskinvare.

Sammenligner kommende toppmodell mot tre år gammel maskinvare

Det er ikke kjent hvilken CPU de sammenlignet med eller hvilken AMD CPU det var – det eneste som ble opplyst var at maskinen de sammenlignet sin nyeste toppmodell er tre år gammel og at Intels CPU leverer “54 prosent flere FPS i spill” og “44 prosent bedre ytelse generelt”.

Det er en grunn til at Apple ønsker egne brikker i Mac, for ifølge tester er AMDs Ryzen 7 4800H, som allerede er i salg i øverste mellomklassenivå, mye kjappere enn i9-9980HK, forgjengeren til i9-10980HK, og den kjappeste CPU-en til bærbare akkurat nå.

Intel har ikke flere triks igjen

Så skal ikke Intel ha gjort de store endringene heller: den nyeste skal være lik i9-9980HK, men med 200MHz kjappere klokkefrekvens spredt på samtlige kjerner og 300Mhz boost på en kjerne.

Annonse
i9-10980HK er visstnok litt kjappere i UserBenchmark enn AMDs mellomklasse-CPU, men vinner ikke med mye, og spesielt ikke om man inkluderer prisforskjellen.

Kilde:
Notebookcheck

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse