fitbitcharge4
Fitbit Charge 4 har Spotify og GPS.

Annonse


Her er nye Fitbit med Spotify og opp til en uke batterilevetid

Charge 4 er selskapets nyesteaktivetetsarmbånd.

GPS og Spotify er på plass

Ifølge Fitbit har “Charge 4 den mest avanserte kombinasjon av sensorer og funksjoner, nå med innebygd GPS og Spotify, og leverer det du vil ha mest i et helse- og aktivitetsarmbånd.”

Fitbit skryter av opptil syv dager batterilevetid, og det er jo ikke dårlig.

“Active Zone Minutes er en ny personlig standard basert på hvilepulsen din og alderen som måler enhver treningsøkt som får hjertet ditt til å pumpe, fra innendørs sykling til yoga og måler tiden du bruker i hver pulssone mot et ukentlig mål på 150 minutter.”

Annonse
Lansering og priser

“Forhåndsbestilling av Charge 4 og Charge 4 Special Edition begynner i dag på Fitbit.com og utvalgte forhandlere på nettet. Produktet vil være tilgjengelig i butikker som Elkjøp, Power, NetOnNet, XXL, CDON, Ellos, Coolshop og Dustin, både fysisk og på nett, fra 20. april 2020.”

“Charge 4 er tilgjengelig for NOK 1699 i black, rosewood og storm blue/black. Charge 4 Special Edition er tilgjengelig for NOK 1899 i et eksklusiv granite reflective/black tøyarmbånd pluss et klassisk black armbånd for å enkelt bytte mellom trening og hverdag.”

Fitbit Premium gratis i 90 dager

Fitbit ønsker sågar å tjene penger på abonnement og har derfor lagt til mer “veiledning og motivasjon i dagens miljø” i Fitbit Premium.

“Sammen med 40 nye elementer innen gratis innhold tilbyr Fitbit en gratis 90-dagers prøveversjon for nye Premium-brukere. Med lanseringen av nye verktøy, programvare og innhold, gir det å være “på Fitbit” enda større verdi for brukere som ønsker å administrere sin generelle helse.

Se det store bildegalleriet

Kilde:
Fitbit pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse