hpreverb2
HPs nye Reverb-hodesett er utviklet med Valve og Microsoft.

Annonse


Dette hodesettet er laget for Half-Life: Alyx

Vi anmelder for tiden Half-Life: Alyx på en Oculus Quest med Anker USB 3.0-kabel til en mer enn kapabel maskin.

Har laget hodesett for HL: Alyx

Hodesettet er bra det, men ikke så bra som Index og de beste fra Oculus, for ikke å snakke om HP som nå har avslørt HP Reverb G2, et hodesett de har utviklet med Half-Life skaper Valve. Oppløsningen blir nok en god del høyere, også håper vi å kunne kvitte oss med den slitsomme USB-kabelen.

“Nå gir vi deg en sniktitt av neste generasjons HP Virtual Reality HMD, utviklet i samarbeid med Valve og Microsoft. Half-Life er en serie som er synonymt med PC-spill og som alltid dytter teknologien videre. Gjennom dette samarbeidet leverer Valve, Microsoft og HP en mer oppslukende, komfortabel og kompatibel VR-opplevelse”, melder HP i pressemeldingen

Her er teaseren

Det foreligger ikke mer informasjon i skrivende stund, men dagens HP Reverb er priset til 6500 kroner, så forvent en lignende pris, kanskje.

Reverb er en av de beste hodesettene på markedet grunnet en svært høy oppløsning (vi snakker 2160 x 2160 per øye og 90Hz bildeoppdatering – Quest har kun 1440 x 1600 per øye og stopper på 72Hz), så dette blir svært spennende.

Annonse


Annonse


Annonse