itavisen
100 prosent av Patreon-inntektene går til ITavisens journalister Øyvind Skogmo Hansen og Ole Magnus Kinapel slik at de kan opprettholde stofftilbudet på ITavisen.

Annonse


Viktig melding om Patreon-donasjoner til ITavisens journalister

God kveld kjære lesere.

Jeg håper det står bra til med dere alle i en utfordrende situasjon.

Oppdatert, 16. mars, 19:05:

Vi har funnet en annen løsning for våre journalister, og kommer derfor til å skru av for Patreon-donasjoner til to av våre journalister. Beløpet som er sikret, tusen takk til alle dere som ga, blir fordelt på Øyvind Skogmo Hansen og Ole Magnus Kinapel for allerede produsert arbeid i inneværende periode om det ikke er innvendinger fra de som støttet oss med donajoner i går eller i dag. Send meg en epost om du har spørsmål eller klager så løser vi det.

Annonse


Corona rammer bedrifter i Norge

ITavisen er som mange andre små og mellomstore bedrifter truffet av lavere inntekter grunnet corona-viruset. 

Den direkte årsaken er at annonsemarkedet har falt i omsetning – spesielt ITavisens videoannonsør-partner i Europa opplever et fall på 80 prosent sammenlignet for en uke siden.

Støtt oss på Patreon, men les hele artikkelen først.

Dette gjør det ekstra utfordrende for ITavisen å opprettholde stofftilbudet leserne er vant til, men Norge står sammen, og jeg ser på ITavisen som en stor familie.

Norge klappet på slaget 18:00 i kveld i solidaritet. Video: Simen Øvergaard.

Slik hjelper du ITavisens journalister

Vi har opprettet to mål på ITavisens Patreon. Merk: pengene blir ikke brukt av Pollination Publishing til noe annet enn produksjon av innholdet.

Mål 1:

Når vi denne målsetningen kan Ole produsere tre videoreportasjer i måneden, slik som nå. Ole Magnus Kinapel er godt kjent for ITavisens lesere som tester og reportasje-produsent av videoinnhold.

100 prosent av inntektene går som betaling til Ole, slik at han fremdeles kan jobbe og servere nordmenn kvalitetsinnhold under en vanskelig situasjon.

Kvitteringer for utført arbeid blir fremlagt på vår Patreon hver måned.

Ole Magnus Kinapel er ITavisens videojournalist.

Mål 2:

Oppfyller vi denne målsetningen kan ITavisens dyktige nyhetsjournalist Øyvind Skogmo Hansen fortsette å produsere artikler for norske lesere.

Øyvind har svært godt grep rundt ITavisens stoffområde som daglig nyhetsjournalist og er en uvurderlig ressurs.

Kvitteringer for utført arbeid blir fremlagt på vår Patreon hver måned.

Ved å bidra til dette målet sendes 100 prosent av inntektene til Øyvind slik at han kan oppretteholde nyhetsflyten ved å produsere seks artikler hver mandag til fredag.

Øyvind Skogmo Hansen er ITavisens nyhetsjournalist.

Vi har allerede kuttet for å stålsette oss

ITavisens morselskap, Pollination Publishing, tok allerede for flere uker siden grep og kuttet utgiftene vesentlig, men etter at corona-viruset lammet Europa helt, håper vi på støtte fra dere slik at vi kan garantere normal drift.

Merk at ITavisen ikke mottar støtte fra Staten, andre selskap eller organisasjoner og at vi derfor er på nåde fra det internasjonale og uforutsigbare annonsebørsmarkedet.

Jeg garanterer personlig for at 100 prosent av pengene vi får inn går til våre to dyktige journalister, Øyvind Skogmo Hansen (nyhetsjournalist) og Ole Magnus Kinapel (videojournalist). 

Jeg garanterer også at alle pengene brukes til produksjon av innholdet som forklart i Mål 1 og Mål 2 (nyhets-artikler og videoreportasjer). 

ITavisen er en av Norges første nettaviser, først etablert i 1996. Som eier av en tradisjonsrik avis garanterer jeg alle mine lesere at jeg gjør absolutt alt jeg kan, hele døgnet, for å sørge for at avisen fremdeles opprettholder innholdstilbudet.

Sammen klarer vi alt! Ta vare på hverandre.

Med vennlig hilsen,
Trond Bie, eier, Pollination Publishing AS, ansvarlig redaktør, ITavisen

Annonse