newsindows
Så voldsomt annerledes er den ikke, men Microsofts fokus er nå på at startmenyen enkelt skal kunne finne og starte apper for deg. Trenger den egentlig gjøre mer, egentlig? Merk at ikonene ikke har forskjellige bakgrunner.

Annonse


Liker du den nye Windows 10-startmenyen Microsoft vurderer?

Microsoft avslører at de jobber med å utvikle en renere, penere og smartere startmeny.

Liker du den nye Windows 10-startmenyen?

Luftingen er nok ment for å samle inn tilbakemeldinger, og det er jo spennende nok det.

Startmenyen har vært gjennom ekstra mange endringer gjennom Windows 10 sin levetid, og nå er det igjen tid for å kvitte seg (nesten helt) med “Live Tiles” og rydde opp.

Mindre farger: enklere å finne appen du leter etter

Microsofts mål er å “visuelt skille Start-menyen fra noe som er kaotiske farger, til noe som er mer ensartet.” Det høres ut som en god ide for oss, men hvorfor tok det så lang tid? Uansett er tanken at mindre farge gjør det enklere å finne appen du vil starte.

Annonse
Bruker du i det hele tatt startmenyen til å feste apper, søker du etter dem eller plasserer du alle på skrivebordet eller verktøylinjen?

Elsker du Live Tiles er det fremdeles håp for deg

Live Tiles forsvinner dog ikke helt (som de har i Windows 10X – vi tror de forsvinner med tid og stunder, også fra Windows 10), så de som liker dem kan fortsette å bruke dem, men fokuset er altså på app-start og å gjøre startmenyen mindre glorete.

Kilde:
PCWorld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse