GOG spill
GOG gir deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med et spill.

Annonse


Gir deg pengene tilbake selv om du har startet spillet

Noen ganger angrer vi oss etter et spillkjøp, men som regel er det for sent å angre seg etter at man har startet spillet.

Men Good Old Games (GOG) gjør det nå enklere enn noen gang å få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med spillene deres.

30 dager

Nå får du nemlig 30 dager på deg til å få pengene refundert – selv om du har både installert og spilt spillet.

Dette var ikke mulig tidligere. Du kunne riktignok få pengene tilbake hvis det var tekniske problemer som var årsaken til at du var misfornøyd, men de nye refusjonsretningslinjene gir deg altså muligheten til å få pengene tilbake uavhengig av årsak. Retningslinjene gjelder både forhåndsbestilte spill og early access-spill.

Annonse


GOGs refusjons-policy er dermed rausere enn Valves retningslinjer, som lar deg få pengene tilbake inntil 14 dager etter et spillkjøp. Som regel får du dog ikke pengene tilbake hvis du har spilt spilet i mer enn to timer.

Forberedt på at folk forsøker å utnytte systemet

GOG ber nå folk om å ikke utnytte det nye systemet.

– Vi følger med på effektene for å forsikre at ingen bruker disse retningslinjene for å skade utviklere som bruker tid og lidenskap på å utvikle fantastiske spill. Vi forbeholder oss retten til å nekte refusjon i slike enkeltilfeller, opplyser GOG.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse