IPad Pro 2020
Dette skal være et deksel for våren nye iPad Pro-modell.

Annonse


Deksel-lekkasje avslører iPad Pro-nyhet

I oktober 2018 lanserte Apple 3. generasjons iPad Pro, og den kraftige maskinen holder seg fortsatt godt. Mange, oss selv inkludert, hadde forventet at selskapet skulle slippe en ny iPad Pro-modell i fjor høst, men som kjent skjedde det ikke.

Avslører nytt kameraoppsett

Det meste tyder nå på at en ny Pro-modell vil bli avduket i mars, under et Apple-arrangement. Og nå har det som angivelig skal være et deksel for den nye modellen, lekket på nett.

Ben Geskin har delt bilder av dekselet, som viser at årets nye iPad Pro-modell får et kvadratisk kameraoppsett på baksiden – dermed følger iPad-en i iPhone 11 Pro sine fotspor.

Annonse


3D-sensor

Det betyr i så fall tre kameraer. Men i motsetning til iPhone 11 Pro, som har en telefotolinse, en vidvinkellinse og en ultravidvinkellinse, vil iPad-en ifølge ryktene ha en 3D-følende sensor. Hvilken av de tre sensorene som må vike til fordel for 3D-sensoren vites ikke.

3D-sensoren, som er en såkalt Time of Flight-sensor (ToF), vil i stor grad ligne på TrueDept-kameraet som brukes i FaceID. Men ToF-sensoren skal kunne registrere dybden flere meter vekk fra iPad-en og dermed gi brukeren bedre AR-opplevelser.

Kilde:
9to5Mac

Annonse