Call of Duty Modern Warfare Battle Royale
Battle Royale er på vei til Call of Duty: Modern Warfare.

Annonse


Activision med klappjakt på den skyldige etter Call of Duty-lekkasje

Call of Duty: Modern Warfare får snart et Battle Royale-modus, kanskje allerede i mars. I forrige uke dukket det opp en video og et bilde som viser det som skal være et nytt «Warzone»-modus i spillet. Spillere skal etter at sesong 2 kom ut, ha klart å komme seg inn i menyer som viste at dette moduset eksisterer.

Slår hardt ned på lekkasjer

Naturligvis er ikke Activision glade for lekkasjene. Kort tid etter at den ene lekkasjen dukket opp på YouTube via kanalen TheGamingRevoYT, ble videoen tatt ned. Forsøkte man å se videoen etter dette, fikk man beskjed om at videoen ikke lenger var tilgjengelig på grunn av et opphavsrettkrav fra Acitivision.

Reddit-bruker suspendert

Flere lekkasjer som omhandlet Battle Royale-moduset ble også publisert på Reddit. En bruker kalt Assyrian2410 lastet opp et bilde av et modus som hittil ikke er tilgjengelig.

«Jeg fant dette bildet på nettet. Ikke helt sikker på hva det er, men trolig Battle Royale», skrev Reddit-brukeren.

Annonse


Flere Reddit-brukere som har omtalt lekkasjen, Assyrian2410 inkludert, er nå suspendert fra det sosiale mediet. Det samme skal også ha skjedd med brukere som formidlet lekkasjene via Twitter.

Krav mot Reddit

Ifølge rettsdokumenter som TorrentFreak har fått tak i, har Acitivsion brukt den siste uken på saumfare Reddit for å avdekke identiteten til personen som var først ute med å lekke bildet som viste «Warzone»-moduset.

Activision krever nå at Reddit tar ansvar og avslører hvem som står bak lekkasjen. Om det skjer gjenstår å se, men vi har våre tvil.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse