windows-10-feil
Windows 10-brukere opplever trøbbel med å laste inn brukeropplysningene sine i en ny samleoppdatering.

Annonse


Samleoppdatering i Windows 10 skjuler brukerdata og laster inn feil profil

Bleeping Computer melder at en av de seneste samleoppdateringene til Windows 10 med versjonnummer KB4532693 har medført en rekke problemer for brukerne. Oppdateringen ble tilgjengelig for Windows 10 i både utgave 1909 og 1903.

Skrivebordet tømmes og brukerinnstillingene går tilbake til stansdard

Først og fremst dreier det seg om at oppdateringen fører til feil i lasting av riktig brukerprofil og at både skrivebordsinnstillinger og startmeny gjenopprettes til standard.

Det klages stadig av brukere på at deres vanlige brukerprofil med tilhørende innstillinger er borte, at skrivebordet er tømt for innhold og at øvrige innstillinger er satt til fabrikkstandarder.

Slå maskinen av og på

Foreløpig er det ikke bare dårlige nyheter: Bleeping Computer skriver at oppdateringen ikke sletter opplysningene dine, men at det heller lagres et urelatert sted for å så laste opp en midlertidig brukerprofil.

Annonse


Det betyr at du kan puste lettet ut. For å forsøke å hente tilbake profilen din så bør du gå inn på C:\Users og lete etter en profil som har sluttbenevning .bak eller .000.

Om du ikke ønsker å ta deg bryet med dette så kan det være greit å vite at enkelte også har fått det til ved å slå av og på maskinen et par ganger.

Microsoft har ikke kommentert plagene i KB4532693 enda.

Kilde
Bleeping Computer

Annonse


Annonse


Annonse