Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Du burde ikke tukle med Motorola Razr på egenhånd, i hvert fall ikke dersom garantitiden ikke er utløpt. (Ill.: PBKreviews)

Koster 15000 og kan foldes: slik ser Motorola Razr ut på innsiden

Nå har de tatt den fra hverandre.

Allerede dagen før den offisielt havner i butikkhyller har YouTube-kanalen PBKreviews fått anledning til å ta Motorolas Razr-telefon fra hverandre for å avsløre hvordan komponentene på innsiden er pakket sammen.

Veldig vanskelig å reparere

Og i utgangspunktet kan du ganske enkelt gå ut fra at du bør sende den inn til reparasjon dersom du opplever problem med den (noe vi anbefaler uansett), for den er ikke satt sammen på en særlig enkel eller brukervennlig måte.

Det er kanskje ikke så rart med tanke på hva slags teknologi som er i bildet – Razr er klappbar med heldekkende skjerm, slik at du i praksis folder skjermen når du ikke bruker den.

Først må en varme opp telefonen til en viss grad for å enklere demontere bakdekselet, og etter dette er det en haug skruer og kabler som må av før du får utrettet noe særlig.

PBKreviews omtaler vanskelighetsgraden som veldig høy og sier også at den mer eller mindre ikke er reparerbar for de aller fleste.

Kilde:
Engadget

Stikkord: motorola, RAZR