jeep-ebike
Jeep lanserer en el-sykkel i samarbeid med QuietKat.

Annonse


Sjekk hvilket beist av en sykkel Jeep viste frem under Super Bowl-reklamene

Jeep var tilstede under nattens Super Bowl med en videoreklame under pausen der Bill Murray gjentar rollen sin som Phil Connors. I videoen markedsfører de pickup-modellen deres Gladiatior, men midt i det hele får man også et glimt av den kommende el-sykkelen deres.

https://www.youtube.com/watch?v=AnhzGUcENWo

Den mest kapable på markedet

Electrek har fanget opp at den amerikanske elsykkel-distributøren QuietCat har inngått samarbeid med Jeep om den nye sykkelen, og samtidig med Super Bowl skal de ha lastet opp detaljer og bilder om produktet.

Først og fremst meldes lanseringstidspunktet til å være juni 2020, og sykkelen annonseres som som den hittil mest kapable elektriske terrengsykkelen.

65 kilometers rekkevidde, 160nm dreiemoment

Med én lading mener de at Jeep e-Bike skal være god for 40 mil eller rett under 65 kilometer, noe den greier takket være en 750W elektrisk motor. Som du sikkert også forventer så har den enorme dekk som ifølge Jeep og QuietKat skal takle de mest ekstreme forholdene.

Annonse
Det påpekes også at den får et helt ekstremt drag som selv ikke vanlige motorsykler ikke oppnår: Electrek melder at den har et dreiemoment på 160 newtonmeter.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse