Tangi app
Slik ser Googles nye DIY-app ut.

Annonse


Google med ny iOS-app, men ikke alle slipper inn

Googles Area 120-avdeling, som jobber med eksperimentelle produkter, har akkurat sluppet en ny app for iOS og nettlesere.

Tips og guider

Med «Tangi» ønsker Google å tilby en plattform der deling av DIY-videoer står i fokus. Brukerne kan dele tips og guider innenfor temaer som mat, skjønnhet, mote og så videre.

Appen høres ut som en blanding av TikTok, Instagram og YouTube. Men der fokuset i TikTok er underholdning, prøver Tangi å tilby en plattform for læring.

– Vi fokuserer på DIY og kreativt innhold, sier Tangi-skaper Coco Mao.

Annonse


Maks 1 minutt

Videoene kan være på opptil 1 minutt lange.

– Målet vårt er å lære folk å skape noe, enten det er håndverk eller mat, gjennom videoer som varer i ett minutt. Vi designet Tangi på en måte som gjør det enklere for brukere å finne masse høykvalitets-guider, sier Mao.

Tangi har også en «Try It»-funksjon som oppfordrer deg til å laste opp bilder av noe de har forsøkt å gjenskape fra en video.

Må søke

Spesielt på ett punkt skiller Tangi seg fra andre sosiale medier-apper. For å kunne laste opp innhold må innholdsprodusentene søke om å få bli en del av plattformen. Dette er ifølge Google noe som skal bidra til mindre spam.

Google har lansert appen i alle markeder bortsett fra EU.

Kilde:
Google

Annonse


Annonse


Annonse