Elon Musk cybertruck
Cybertruck viste seg frem i nærheten av Teslas designstudio denne helgen.

Annonse


Cybertruck dukket opp på veien – se hvem som sitter på innsiden

Teslas Cybertruck ble avduket i november i fjor, og siden den gang har bilen dukket opp i offentligheten flere ganger – senest denne helgen.

Smilende Elon Musk

En Cybertruck ble nemlig observert kjørende like ved SpaceXs hovedkvarter og Teslas designstudio i Hawthorne, Los Angeles. I bilen satt ingen ringere enn sjefen sjøl, Elon Musk. Han satt tilsynelatende i passasjersetet, mens den amerikanske talkshow-kongen Jay Leno skal ha kjørt bilen.

Det er ingen underdrivelse å si at Cybertruck skiller seg ut i gatebildet. Dette er ikke en bil du lar passere uten at minst ett øyenbryn heves.

Her kan du se en kort video som viser at den elektriske Tesla-pickup-en akselererer i et kryss (om det er et drag race, slik tittelen antyder, er vi dog usikre på…):

Annonse


Serieinnspilling?

Musk og Leno skal angivelig ha kjørt rundt i Cybertruck-en i forbindelse med filmingen av en ny episode i serien Jay Leno’s Garage. Dette er ikke første gang Leno får en tidlig titt på et Tesla-produkt. Tidligere har han blant annet fått eksklusiv tilgang til en Roadster-prototyp.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse