selvforsvar-yellow-jacket-iphone
Yellow Jacket har annonsert et deksel til iPhone X/XS som også fungerer som elektrosjokkvåpen og reservebatteri.

Annonse


Dette iPhone-dekselet gir deg elektrosjokkvåpen i farta, og mer strøm

Et nytt deksel av den store typen fra dekselprodusenten Yellow Jacket gir deg to goder i ett: reservebatteri for de dagene du glemmer eller ikke rekker å lade, og et elektrosjokkvåpen i tilfelle du skulle trenge det for å forsvare deg selv.

“Fremtiden innen selvforsvar”

Det er ikke selskapets aller første deksel som også fungerer som sjokkvåpen, men nå er den slankere og mer praktisk enn noensinne, oppgis det. I tillegg er den altså for første gang tilgjengelig på iPhone X og XS mens det fra før er tilgjengelige modeller til iPhone 6/6S, iPhone 7 og iPhone 8.

Dekselet kommer i flere farger inkludert svart og rød, og serverer en annen stor hensikt i å forsyne telefonen din med strøm. Av videoen går det frem at den har kapasitet til å doble denne, men det spørs nok hvilken modell en har.

Yellow Jacket omtaler dekselet som “fremtiden innen selvforsvar”, ikke bare på grunn av hvor simpelt det er å bruke den, men også fordi de ikke lener seg på å ha to avtakbare deler som utgjør hele produktet – det er langt enklere enn før.

Annonse


iPhone X/XS-utgaven ble annonsert på tirsdag. Om det får sammenlignbar pris med varianten for iPhone 7/8 så vil den koste omtrent 1500 kroner.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse