Flyplass Apex Legends
En noe spesiell hendelse oppstod på Portland International Airport.

Annonse


Kapret skjerm på flyplass – dette sa mannen da vekterne kom

Reising er spennende, men ikke alle liker å tilbringe mange timer på en flyplass. En ung mann som nylig skulle reise fra Portland International Airport kjedet vettet, men så fikk han en idé.

Spilte Apex Legends

Ideen skulle vise seg å gjøre ventetiden betraktelig kortere, i hvert fall frem til vekterne kom. Mannen hadde nemlig med seg en PS4-konsoll i baggasjen, så da valgte han like gjerne å koble maskinen til en flyplassmonitor.

Ifølge den lokale radiostasjonen KXL var monitoren satt opp for å vise et oversiktskart over flyplassen. Men den unge passasjeren «kapret» skjermen og brukte den til å spille Apex Legends.

Talsperson for flyplassen: – Ikke noe vi ønsker skal skje

Sikkerhetspersonell skal etter hvert ha bedt mannen om å koble fra konsollen slik at skjermen kunne bli brukt til oppgaven den egentlig var satt til; å hjelpe de reisende. Mannen gjorde som personellet sa, men skal først, på høflig vis, ha bedt om å få fullføre spillet. Det fikk han altså ikke.

Annonse


– Dette er åpenbart ikke noe vi ønsker skal skje fordi reisende trenger informasjonen som vi har plassert på skjermene. Strømuttak for opplading av telefoner? Absolutt. Men ingen andre skjermer eller monitorer, sier en talsperson for flyplassen i en uttalelse.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse