galaxys20
Samsung Galaxy S20 Ultra kan ifølge en fersk lekkasje utstyres med 16GB minne.

Annonse


VIDEO: her bruker han Galaxy S20 med 16GB RAM og 108MP-kamera

Vi fikk denne uken sett bilder av det som blir Samsung Galaxy S20+ 5G – tilsyenlatende en svært solid telefon som vi gleder oss til å se nærmere på.

Likevel er det greit å huske at det for denne generasjonen med Galaxy-telefoner i S-serien får sin toppmodell i en Ultra-variant.

Oppdatert, 23:05:

Det har lekket en video der S20 brukes uten deksel, og designet overrasker nok ingen, men se på kamera-oppsettet:

5000mAh-batteri, 16GB minne

Den har vi ikke sett enda, men nå kommer det en lekkasje som viser oss hva denne er i stand til med fotoegenskaper. Det kommer i tillegg til et knippe opplysninger om spesifikasjoner:

Annonse


De store nyhetene her er altså at telefonen kan utstyres med minnekortleser, 16GB minne(!!) og 108MP-hovedkamera. Batteriet på 5000mAh kan lades fra null til 100 prosent på 74 min ved det vi antar er bruk av en 45W-lader.

Pro Video, Single Take og Smart Selfie

Lekkasjen er gitt av Max Weinbach i XDA Developers som påstår at telefonen har noe som kalles Smart Selfie der kameraet automatisk veksler mellom vanlig- og vidvinkelsensor avhengig av hvor mange personer som tas bilde av og lignende.

Det er også en funksjon som kalles Single Take – her får brukeren mulighet til å justere vinkelen mens telefonen tar bilder. For videoopptak har man Pro Video som aktiverer proff-innstillinger mens man gjør filmopptak.

Kilde:
XDA Developers

Annonse